Elokuvakilpailun säännöt

Kilpailun osanottoehdot

Reikäreuna-elokuvafestivaalin (9.-12.9.2010) kilpailuun voi osallistua Suomessa tehty elokuva, joka on kestoltaan enintään 30 minuuttia. Esityskopion formaatti on DVD tai Blu-ray. Muut formaatit on erikseen sovittava järjestäjän kanssa. Jos elokuva ei täytä kilpailun ehtoja tai se ei läpäise kilpailun esivalintaa, voidaan se silti valita festivaalin muuhun ohjelmistoon.

Deadline 31.5.2010

Elokuvakilpailun deadline on 31.5.2010. Kyseisen päivän postileima riittää.
Seuraavat asiat tulee lähettää samalla kertaa:
1) Elokuva DVD tai Blu-ray levyllä elokuvan nimellä varustettuna
2) Kokonaan täytetty ilmoittautumislomake (sähköisellä ilmoittautumislomakkeella)
3) vähintään yksi kuva (sähköisellä ilmoittautumislomakkeella)

Lähetysosoite

Reikäreuna-elokuvafestivaali
PL 135
33201 Tampere

Järjestäjä ei korvaa elokuvan lähetys- tai palautuskuluja.

Elokuvien valinta

Jos elokuva täyttää kilpailun ehdot ja se on lähetetty ilmoittautumislomakkeineen määräaikaan mennessä, se osallistuu kilpailun esivalintaan. Jos elokuva ei täytä kilpailun ehtoja tai se ei läpäise kilpailun esivalintaa, voidaan se silti valita festivaalin muuhun ohjelmistoon. Festivaalilla esitettävät elokuvat valitsee esiraati. Järjestäjä pidättää oikeudet valintakriteereihin. Festivaalilla näytettäviksi valituista elokuvista ilmoitetaan 30.7.2010 mennessä sähköpostitse ja kutsutaan festivaalille. Järjestäjä ei takaa yöpymis- ja matkakulujen korvaamista.

Järjestäjien asettama raati valitsee kilpailun voittajan, joka julkistetaan päättäjäisnäytöksessä. Palkintorahaa on jaossa yhteensä 500 euroa, jonka jakamisesta raati päättää. Katselmuskopio jää järjestäjän arkistoon.

Liitteet

Liitteeksi tulee lähettää vähintään yksi kuva elokuvasta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen . Kuva tulee nimetä elokuvan nimellä. Halutessaan voi lähettää lisätietoa elokuvan sisällöstä ja tekijöistä. Lähetettyjä liitteitä voidaan käyttää vapaasti festivaalin markkinoinnissa.

Osanottomaksu

Festivaalilla ei ole osanottomaksua.

Huomautus sääntöihin

Ilmoittautuminen Reikäreuna-elokuvafestivaalille tarkoittaa näiden sääntöjen hyväksymistä. Epäselvyyksissä järjestäjä päättää sääntöjen toteutumisesta. Järjestäjän kanssa on mahdollista neuvotella erityissopimuksesta.

Yleistä

Festivaali järjestetään Oriveden asemalla Taiston talolla (Asematie 9, 35100 Orivesi) 9.-12.9.2010. Festivaalin järjestää Taideyhdistys Roihu ry.

Lisätietoja


reikareuna.com